Playstation igre na velikom popustu

0
883

Rasprodaja PS4 igara je pred Vama

Playstation igre na velikom popustu. Nova nedeljna PlayStation rasprodaja je upravo počela. Sa sobom donosi dosta popusta za PS4, PS3 i PS Vita igre. Iako popuste daju dosta izdavača, Telltale Games je prošle nedelje dao velike popuste na PlayStation igricama. Dakle, ako ste razmišljali da kupite neku  Telltale igru, sada bi bilo odlično vreme za to. Popusti se kreću između 25 i 80 posto.

Linus Torvalds je objavio Linux kernel 4.16

Playstation igre na velikom popustu su sledeće

Batman igre su među najnovijima na popustu. Možete dobiti
Batman: The Telltale Series Season 1 za 7,49 dolara 
Batman: The Enemy Within za $ 15.
Ili možete kupiti Batman Bundle za 22,49 dolara.

Igre Walking Dead takođe dolaze sa ogromnim popustom. Ali, jedno upozorenje: izbegavajte kolekciju Walking Dead, koja uključuje sve igre u jednoj kupovini. U prodaji je za 30 dolara, što je zapravo malo manje od kupovine igara pojedinačno.

Neke druge odlične ponude uključuju
Guardians of the Galaxy za 10 dolara,
Minecraft: Story Mode za 6 dolara,
Minecraft: Stori Mode – druga sezona za 12,49 dolara,
Game of Thrones za 6 dolara,
The Wolf Among Us za 6,24 dolara
Tales from the Borderlands za 4,49 dolara .

Ako ste tip osobe koja voli da kupuje na veliko, pogledajte Telltale Mega Collection, koja je na prodaju za 78 dolara. Uključuje Walking Dead igre, igre Batman, Guardians of the Galaxy, The Wolf Among Us, Game of Thrones i Tales from the Borderlands.

Filmski fanovi možda žele da kupite Jurassic Park: Game za 4 dolara na PS3 ili Back to the Future: The Game – 30-godišnjica izdanja za 6 dolara na PS4.

Ostale velike igre ,koje ne dolaze od Telltale studija, u prodaji uključuju WWE 2K18 Digital Deluxe Edition dostupne sa 55% na $ 40. Takodje Windjammers  dolazi sa upola cene od 7 dolara. Ovde se može naći za svakog ponešto. Odlična kupovina za početak proleća, kako se sneg otopio tako mogu i novčanici.

Izvor:Gamespot

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here