Narcos stiže na PC i konzole

0
797

Narcos stiže na PC i konzole . Igrica o Pablu Eskobaru bi uskoro mogla da se nadje i na konzolama kao i na PC računarima. Očekuje se da bi ova igrica mogla da izadje sledeće godine. Narcosov producent, Gaumont je potpisao ugovor sa britanskim izdavačem igara, Curve Digital, kako bi razvio adaptaciju igre Netflix-ove mega popularne serije. Sestrinska firma kompanije Curve, Kuju, koja je inače poznata po igrama Art Academy i Marvel: Ultimate Alliance bi trebala da bude developer ovog naslova. Još uvek nije naznačeno o kakvoj adaptaciji je reč.

Narcos već ima odličnu adaptaciju za Android i iOS

Šef Kuju studija, Brynley Gibson, je rekao da se njegov tim raduje stvaranju igare koje imaju fantastičnu priču i žestoku akciju. Tim Stephen, šef pravnih poslova u Gaumontu, takodje je rekao da poverava programerima ozbiljan posao. Da je njihov glavni cilj da privuku fanove ove popularne Netflix-ove serije. 

Prve dve sezone serije Narcos su se vrtele oko zloglasnog kolumbijskog kralja droge, Pabla Eskobara, njegove porodice i celokupne kokainske imperije koja je bila pod njegovim vodjstvom. Fokus treće sezone je prebačen na Eskobarove rivale. Curve i Kuju planiraju da igru izbace na tržište 2019. godine za Nintendo Switch, Xbox One,PS4 i PC. U to vreme će se prikazivati već četvrta sezona ove serije koja će biti fokusirana na meskički kartel “Guadalajara”. Narcos stiže na PC i konzole, mislim da ovu igru vredi čekati. Još o igrama možete pročitati na sledećem linku http://www.sveotehnici.com/igre

Izvor: Engadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here