Najbolji modovi za Sims 4

0
2623

Najbolji modovi za Sims 4 . Dobrodošli na listu najboljih modova za Sims 4. Ako ste fan ove zabavne simulacije, siguran sam da ćete na ovoj listi pronaći neke zabavne modove za koje niste znali da postoje. Možda će Vas i ova lista podsetiti na dodatke na koje ste zaboravili pa je red da Vas podsetim. Uz svaki mod ću ostaviti link stranice gde ga možete preuzeti. Krenimo na modove za popularne Simse. 

Sims 4

Najbolji dodaci za Sims 4

Nove personalne osobine

Sims 4 ima dugačku listu osobina koje se mogu promeniti i na taj način uticati na ponašanje Simsa. Recimo, osobina Gamer,  omogućava Simsu da poboljša svoje veštine igranja i programiranje mnogo brže nego ranije. Dok grupa opcija Functional Robots omogućava da napravite Simsa da bude pola čovek pola robot. 

Zodiac Traits, dolazi od modera Natashe Ellenk i jedan je najraznovrsnijih modova koji se odnose na osobine. Dodeljuje karakteristike Simsima u odnosu na datum rodjenja. 

Ukoliko želite da isprobate ovaj mod, možete ga preuzeti sa ovog linka.

Napravite svoj brodu u Sims 4

Ako Vam je dosadio život na kopnu u ovom modu ćete imati mogućnost da napravite brod. Ovaj mod može da bude itekako zanimljiv, pogotovo kada treba da dizajnirate Vaš životni prostor na brodu. 

Mod za pravljenje broda možete preuzeti na ovom linku.

Istinita sreća u Sims 4

Iza ovog odličnog moda stoji moder roBurky. U standardnoj igri Sims 4, sreća je podrazumevano stanje ali sa ovim modom Vaši Simsi će morati da se budu fini većim delom vremena. Oni će biti izuzetno srećni kada im se nešto posebno desi kao što je upoznavanje sa novim partnerom, dobro odradjen trening ili uživanje u ukusnoj večeri. Ovi dogadjaji, kojih ima mnogo, značajno će povećati raspoloženje u kratkom vremenskom periodu. 

Ovaj mod možete preuzeti ovde

Stara francuska vila u Sims 4

Dovedite Vaše Simse u ovo šarmatno selo sa “staromodnim” kućama. U ovom modu (selu) postoji deset kuća. Vi ćete izabrati jednu od njih ( dvaorac na vrhu brda je posebno prostran) ali ze možete odlučiti i za pab ili kafić.

Moder ovog dodatka, Catdenny, je napravio celo selo koristeći samo podrazumevana sredstva za igru, što je stvarno impresivno. 

Želite da isprobate ovaj mod, preuzmite ga na sledećem linku.

Karijera u Sims 4

Još jedan mod od modera Zerba je Turbo Careers. Ovde možete da preuzmete odredjena radna mesta, uključujuči i one sa kombinovanom funkcijom. Nužne aktivnosti za napredovanje u karijeri su prirodno povezane sa poslovima kao što su programiranje,kulinarstvo i vežbanje. Ponekad će Sims dobiti i terenski posao. Sportista bi možda trebao da ide u teretanu a Sims koji se bavi biznisom će morati da daje savete onima koji su zaduženi za maloprodajne objekte. 

Preuzmite ovaj mod na ovom linku.

Igrajte se Boga u Sims 4

Ovaj mega-mod Vam omogućava da ispravite sve životne aspekte Vaših Simsa pružajući Vam božansku kontrolu nad njima. Takodje, možete da na crnu listu stavite pojedine odevne predmete tako da ih u igri više nećete videti čak i kod Simsa koje ne kontrolišete. Ovaj mod ide toliko daleko da možete podesiti i stopu nezaposlenosti za različite uzraste, možete i skenirati Simse da biste saznali da li su trudni. Postoji i puno automatskih podešavanja koji omogućavaju nekontrolisanim Simsima da žive bez Vašeg uticaja, da se venčaju, da imaju svoje bebe…

Probajte ovaj zanimljiv mod na ovom linku.

Zamenite slike u Sims 4

Verovatno ste u igri Sims 4 primetili da se ponavljaju jedne te iste slike. Ovaj mod, koji nam dolazi od DaisyTighfield, zamenjuje one default slike sa raznim klasičnim slikama sa celog interneta. Tu su i slike iz popularnih filmova i video igara. Ovo su ukratko bili Najbolji modovi za Sims 4 koja sam isprobao.

Preuzmite mod sa ovog linka.

Izvor: PC Gamer

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here