Najbolje pucačine u 2017 godini , pogledajte listu

0
1770

Pucačine koje su obeležile 2017 godinu

Najbolje pucačine u 2017 godini. Iako su fanovi žanra pucačine imali odličnu 2016. godinu zahvaljujući igricama kao što su Overwatch, Titanfall 2 i Battlefield 1. 2017 je takođe pružila neke fenomenalne naslove u ovom žanru . Ne samo to, već je u 2017. godini, takođe, došlo je do jednog pod žanra koji je promenio celokupnu industriju.

“Battle Royale” tip pucačine je napravio čudo u 2017 godinu. Naravno da je za ovo najzaslužniji PUBG. Kada je igra za kratko vreme napravila vrtoglavi uspeh, inspirisala je i mnoštvo drugih studija poput Epic Gamesa, koji su odlučili da slede njihov način i naprave igru Fortnite. Ovde Vam dajemo listu najboljih pucačina koje su obeležile 2017 godinu.

Nintendo Switch se prodaje odlično

Najbolje pucačine u 2017 godini – spisak

Destiny 2

Iako ova igra u skorije vreme ima dosta kontraverzi, i dalje je jedna od najboljih pucačina u 2017 godini. Destiny 2 je lako došao da popularnosti na osnovu prvog dela koji je zaista bio odličan. Jedini nedostatak prvog dela je malo lošija priča, što je drugi deo nadoknadio. Bungie, komapnija koja stoji iza ovog naslova, nastavlja da podržava igru kroz ažuriranja, ekspanzije i sezonske događaje kao što je The Dawning.

Call of Duty: WW2

Nakon slabijeg funkcionisanja u 2016. godini, Activision je zadužio Sledgehammer Games  za izradu novog Call of duty naslova. Odlučili su da ovaj serijal vrate korenima, naravno u vreme Drugog svetskog rata. Ova odluka je donela do toga da je Call of duty: WW2 najprodavanija igra u 2017 godini.

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein 2: The New Colossus je nastavak mega popularnog prvog dela. Nastavljajući priču iz prvog dela, nacisti su osvojili Evropu. Sledeći cilj im je Amerika. Dugogodišnji protagonista B.J. Blazkovicza se vraća u vojničke čizme da odbrani Ameriku.

PUBG

Pucačina koja je definitivno obeležila 2017 godinu. Oborila je razne rekorde kako na svetu tako i na Steam platformi. Cilj ove igre je krajnje jednostavan, potrebno je da ostanete jedini čovek na mapi. To je izuzetno teško. Još jedna činjenica koja Vam to otežava je da se mapa “skuplja” na svakih nekoliko minuta. Izuzetno zarazna i zabavna pucačina.

Fortnite

Fortnite prvobitno nije zamišljen kao Battle Royal igra. Prvobitni cilj je bio da igrači zajedničkim snagama grade baze i bore se protiv zombija. Kako su čelni ljudi iz kompanije Epic videli planetarni uspeh igre PUBG, odlučili su se za totalni zaokret. Svoju igru su prilagodili Battle royal zanru i definitivno nisu pogrešili.

Prey

Iz studija koji je napravio serijal Dishonored, Prey je obećavao nešto sasvim drugo. Ovako nešto nisu očekivali ni najverniji fanovi ovog studija. Arkane se odlučio da napravi neku vrstu duhovnog nastavka prvobitnog System Shock-a. Ova igra je neka mešavina RPG zabra sa pucačinom. Prey Vas stavlja u cipele naučnika zarobljenog na spuštenu svemirsku stanicu sa neprijateljskim vanzemaljcima poznatim pod imenom Typhon.

Battlefield 1 In The Name of the Tsar

Iako je Battlefield 1 prvobitno izašao 2016. godine, In The Name of the Tsar je najbolje ažuriranje do sada. Ono što je učinilo ovu ekspanziju posebnom je to što je donelo više od dodavanja novog oružja i mapa. Iako glavni sadržaj iz paketa uključuje oružje i mape ruskog tematskog područja, DLC je uključio i mnoge ispravke . Fantastična igra – jednom rečju

Izvor: TwaekTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here