MARVEL Strike Force je stigla na Android

0
859

MARVEL igrica na Google Play Store

MARVEL Strike Force je stigla na Android. U slučaju da niste obavešteni, uskoro u bioskope dolaze novi MARVEL film Avengers koji tvrdi da će biti najbolji u filmskoj istoriji. Sa toliko likova koji dolaze zajedno na bioskopsko platno, ima smisla da se na tržištu igara uradi nešto slično. Dakle, MARVEL Strike Force ove nedelje dolazi na Google Play Store. Objavljen od strane Strike Force,to je strateška igra koja igračima pruža mogućnost da igraju u ulozi svog omiljenog MARVEL superheroja ili odaberu super negativca ako to više vole. Sve u cilju spašavanja planete Zemlje od zajedničkog neprijatelja.


MARVEL Strike Force je nova MARVEL-ova igrica

Strike Force počinje tako što će igrači formirati ekipu izabranu od najpopularnijih heroja i zlikovaca koji su se pojavili poslednjih godina kao deo Marvel Cinematic Universe. Neki od dostupnih likova su Iron Man, Captain America, Hulk, Loki, Elektra, Doctor Strange, Wolverine, Groot ili Rocket Raccoon. Jednom kada igrač sastavi svoj tim, provodi neko vreme nadogradnju članova tima u pripremi sve veće bitke.

Mozak radi kako kvantni kompjuter

Kada jednom uđe u borbu, koja uključuje pet na pet borbu, igrači će moći napraviti stvari kao što su kreirati lanac kombinacije sopstvenih poteza ili upariti članove njihovog tima da podstaknu pojedinačne poteze kao deo većih kombinacija.

Igra je trenutno dostupna za Android sisteme i može se preuzeti na ovom linku

Izgleda da je ovo godina Marvela. Šta god da krenu da rade nekako im se vrati desetostruko. Iako ima dosta igara ovog tipa nesumnjivo da će opet uspeti da privuku igrače. Mada uvek treba obratiti pažnju i na ljude i dozirati sasvim dovoljno sadržaja inače će sve dosaditi. Pravi primer su Ratovi zvezda koji postaju negledljivi. Njima je bitno samo da se snima, kako su krenuli počeće filmove da izbacuju jednom mesečno. Ova činjenica ne treba toliko da čudi jer Dizni hoće da izvuče što više novca.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here