Mario Kart Tour stiže na Android i iOS

0
755

Nintendova hit igra na mobilnim telefonima

Mario Kart Tour stiže na Android i iOS . Mario Kart Tour je Nintendov sledeći mobilni poduhvat. Uprkos rekordu sa pametnim igrama na mobilnim platformama, Nintendo nastavlja da dodaje naslove na svoj spisak, otkrivajući da će njegov sledeći projekat biti mobilni Mario Kart.

Prvi put je objavljeno da se radi na ovom naslovu u februaru 2018. godine, Mario Kart Tour, je i dalje nešto misteriozno jer Nintendo nije ponudio nikakve detalje o ovoj igri, ceni ili datumu izlaska.

Nakon neuspeha sa igrom Miitomo, Mario Kart Tour je dobar znak da će Nintendo i dalje ulagati u mobilne adaptacije svojih popularnijih naslova.

Mario Kart Tour stiže na Android i iOS , uspeh zagarantovan

Po Nintendovim prošlim izdanjima za mobilne uređaje, teško je reći da li će Mario Kart Tour biti besplatan za igru sa mikrotransakcijama ili jednokratnu kupovnu igru bez plaćenih dodataka.

Nedavni izvještaj Wall Street Journal-a je rekao da će igra biti “besplatnaza početak”. Iako je ovo malo nejasno, Super Mario Run je takođe besplatna igra koja nam daje neku ideju kako bi model mogao da bude i na Mario Kart Tour.

Super Mario enciklopedija dolazi u knjižare

Za Mario Kart Tour se pretpostavlja da će igrica kao Super Mario Run – biće objavljena kao besplatna probna verzija koja omogućava pristup jednoj ili dve numere i ograničenom broju karaktera i kartica. Nakon što su igrači prošli kroz ovo , tada će moći kupiti punu igru za oko 10 $ / 10 funti i dobiti pristup svim funkcijama igre, kao i besplatne nadogradnje u kasnijim fazama.

Ovo bi se malo razlikovalo od besplatnog Animal Crossing Pocket Camp koji se može besplatno preuzeti, ali ima određeni sadržaj koji se može pristupiti samo uz naknadu. Iako je ovo model koji bi takođe mogao da se preslika na Mario Kart Tour; lako smo mogli da vidimo da je igra besplatna za preuzimanje sa određenim stazama, likovima i kolima koji zahtevaju dodatnu kupovinu.
Iako Nintendo još uvek nije potvrdio ništa, mislimo da je sigurno da će Mario Kart Tour biti dostupan na iOS i Android platformi.
Izvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here