Last of Us nastavak dolazi uskoro , fanovi čekaju

0
829

Last of Us 2 će biti Playstation eksluziva

Last of Us nastavak dolazi uskoro . Last of Us je bila jedna neverovatno dobra igra a možda i najbolja ikada za PS3. Kako sada stvari stoje Sony i Naughty Dog’s spremaju i nastavak ove igre

Space Jam 2 sa LeBron Džejmsom u glavnoj ulozi

S obzirom da su prvu igru odlično prihvatili i igrači i kritičari kao remek delo sa odličnim, emocionalnim pričama i angažovanim, realnim likovima, moramo priznati da odluka o izlazku drugog dela nije nikoga iznenadila. The Last of Us 2 je prvi put najavio Naughty Dog na PlayStation Experience u 2016, zajedno sa trejlerom. Uprkos tome što je trejler izgledao vizuelno zapanjujuće, naglašeno je da je igra i dalje u veoma ranom razvoju.

Trejleri za The last of us 2

PSX je nedavno održan u Kaliforniji i The Last of Us Part 2 je imao svoj vlastiti štand na ovom događaju. Potvrđeno je da će igra biti postavljena u gradu Sijetlu

Najnoviji trailer za igru prikazan je na konferenciji za štampu kompanije Sony tokom 2017. godine u Parizu. Ovaj trejlet traje oko 5 minuta, fokusirajući se na sukobe između ljudskih frakcija u igri. Pokazuje da će drugi deo imati mračniju priču, možda čak i mračniju nego prvi.

Last of Us nastavak – priča

Trenutno znamo da će The Last of Us 2 biti smešten u gradu Sjetl, pet godina nakon završetka prvobitne igre, a 19-godišnja Ellie dobija glavnu ulogu u igri. Džoel će se ipak pojaviti u igri, ali ako je igra namenjena tinejdzerima, mogao bi da bude mnogo manje prisutan. Ovog puta, Ellie je izuzetno ljuta. Iz onoga što smo videli iz trejlera, ona želi osvetu.
Dok je Džoel tako pasivno prisutan u trejleru, spekulacije su da je on stvarno mrtav, pojavljujući se u očima i glavi Ellie, i Elijev gnev i osveta će biti usmeren na one koji su izazvali njegovu smrt. Ovo nije siguran scenario igre već dolazi od insajdera koji su upućeni u razvoj ove igre.

Ellie je jedan od najrealističnijih i osvežavajućih likova koje smo videli u igricama, tako da je uzbudljivo što će Naughty Dog nastaviti svoju priču i staviti je glavnu ulogu.Kreativni direktor igre, Neil Druckmann je rekao da će priča biti o Ellie i Joelovoj vezi i da će priča biti komplementarna na priču iz prvog dela.

Gameplay

Ellie će verovatno biti dosta brža nego što je Džoel bio, ali manje sposoban da nanese štetu.Ovo neće biti prvi put da igramo kao Ellie,jer se to dešavalo i u prvom delu . Možemo samo da se nadamo da će se njene sposobnosti proširiti za nastavak.

Izvor: TopBuzz

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here