Hunting yankee – severnokorejska pucačina

0
849

Kim Džong uzvraća udarac

Hunting yankee – severnokorejska pucačina.Korejski programeri su objavili pucačicu Hunting Yankee, u kojoj je cilj igrača da puca američke vojnike iz snajperske puške.

Nova pucačina uživa veliku popularnost među stanovnicima Severne Koreje. U igri, igrači Hunting Yankee trebaju ubiti američke vojnike iz snajperske puške, kao i iz drugog oružja.

Far Cry 5 donosi nešto novo

Trenutno nije poznato na kojoj platformi je igra dostupna, ali izgleda da je igrica dostupan na mobilnim platformama. Takođe nepoznato je programer skandalozne igre. Napominjemo da su u poslednje vreme takve igre na vojnim temama postale izuzetno popularne i tražene u ovoj zemlji.

Hunting yankee , igra je odgovor na Crysis

Treba napomenuti da je u februaru 2018. godine najavljena igra Far Cry 5 iz kompanije Ubisoft, u kojem će se akcija odvijati u američkom prostoru, gde igrači moraju da ubiju verske okultiste. Takođe, u 2011. došla je pucačina iz kuće THQ, u kojoj su igrači u ulozi Amerikanaca ubijali vojnike Severne Koreje koji su napadali Sjedinjene Države. Vojni sukob između Amerikanaca i Korejana takođe je bio jedna od glavnih tema u igri Crisis.

Izvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here