Fortnite na 60 fps na novim iPhone telefonima

0
964

Fortnite na 60 fps na novim iPhone telefonima . Fortnite igrači koji poseduju nove iPhone modele imaju veliku prednost u odnosu na Nintendo Switch i Android igrače. Fortnite na modelima iPhone XS, XS Max i XSR se može igra na 60 fps-a. 

To znači da će igra raditi glatko i sa dosta jasnijom slikom. To je veća brzina od Nintendo Switch-a i Androida, koji igraju Fortnite na samo 30 fps-a.

Screenshot sa telefona iPhoneXS sa instaliranim najnovijim patch-om koji prikazuje novu opciju za reprodukciju sa većom brzinom kadra

Iako je brzina kadra mnogo veća na iPhone XS-u, ipak mora da se zna da je to dosta skuplji uredjaj u odnosu na Switch. Nintendovu konzolu možete kupiti za 300 dolara , dok se iPhone XS može kupiti za 1,000 dolara za osnovni model.

Pročitajte još : PUBG ili Fortnite

Iako većina ljudi neće kupiti ovaj telefon samo radi igranja igrica, i sugurno ne radi igranja Fortnite igrice, oni ipak dobijaju malu prednost u odnosu na Android telefone. Apple-ov A12 procesor je izuzetno snažan i sa lakoćom izlazi na kraj sa 60 fps-a. 

Fortnite takodje radi na 60 fps-a na jačim konzolama kao što su PS4 i Xbox One X. Android igrači trenunto igraju na 30 fps-a, a Epic još uvek nije najavio podršku za 60 fps-a.

Izvor: TheVerge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here