Red Dead Redemption 2 – verovatno igra godine

Red Dead Redemption 2
Rockstar Games je potvrdio da će Red Dead Redemption 2 izaći za Xbok One i PlayStation 4 26. oktobra 2018. godine. Ovu vest o izlazku igre je objavljena na zvaničnom blogu Rockstar Games, gde se kompanija takodje i izvinila zbog kašnjenja. Igra je najavljena tokom proleća 2018. godine, nakon ranijeg odlaganja iz jeseni 2017. godine. Prema Rockstar-u, ovo novo odlaganje omogućava studiju dodatno vreme za poboljšanje igre.

Evo kad izlazi Red Dead Redemption 2

“Veoma smo oduševljeni što Vas obaveštavamo da će RDR 2 biti pušten u prodaju 26. oktobra 2018. godine”, rekao je.Dalje nastavlja: “Iskreno se zahvaljujemo na strpljenju i nadamo se da kada probate ovu igru,shvatite da se čekanje isplatilo. U međuvremenu, molimo vas da pogledate sve screenshot-ove iz igre.U narednom periodu očekujte i trejlere i još slika.

Android Message osvaja tržište

Red Dead Redemption 2 prati glavne junake bande Arthur Morgana i Van der Lindea dok pljačkaju, bore se i putuje preko širokog i robusnog srca Amerike kako bi preživeli.Igra dolazi na PS4 i Xbox One; međutim još uvek nema vesti da li dolazi na PC. Prvi Red Dead Redemption nije pušten za PC. Ali poslednje i najbolje izdanje Rockstar-a, Grand Theft Auto V, stiglo je do PC-ja.

Izvor:PCgames

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here