Direktor kompanije Valve najavljuje nešto novo

0
775

Valve razvija nove igre

Direktor kompanije Valve najavljuje nešto novo . Direktor komapnije Valve, Gabe Nevell, rešio je da promeni neke stvari. Naime, Gabe je najavio da će kompanija ponovo početi da stvara igre. Naveo je i razlog zbog čega je sve teklo tako usporeno i šta je odlučio da promeni.

Sva pažnja je bila usmerena na Artefact, igru sa kartama u Dota 2 stilu, koja je objavljena prošle godine. Takodje, je naglasio da to neće biti poslednja igra u skorije vreme, najavio je još nekoliko igara koje dolaze iz njegovog studija. Od izlaska Dote 2, rad kompanije Valve je bio fokusiran na njenu podršku kao i na Team Fortress 2.

Što se tiče razloga zašto se Valve odstupio od igara, Nevell je iskreno rekao da je zabrinut što računari postaju jedan zatvore sistem. Naglasio je da je njegova investicija u Vive naočare dobar potez ali da je sada vreme da se vrati i video igrama.

2K Games ulaže u nove igre i projekte

Direktor kompanije Valve najavljuje nešto novo

“Uvek smo bili pomalo ljubomorni na kompanije poput Nintenda”, rekao je Nevell. “Kada Miiamoto sedi i razmišlja o sledećoj verziji Zelde ili Marija, on razmišlja o tome kako će izgledati kontroler, koja vrsta grafike će biti potrebna i gomilu drugih stvari. Dakle, on u istom trenutku razmišlja i o softveru i o  hardveru. Na taj način on može napraviti savršeni sklad funkcionalnosti. To je nešto na šta smo ljubomorni i to je nešto što ćemo pokušati i sami da stvorimo. ”

Nije tajna da kompanija Valve razmišlja o stvaranju VR igara. I drugi izdavači se okreću tome jer misle da je VR sledeća velika stvar u gejmerskoj industriji. Od Valve-a smo uvek dobijali dobre stvari, kao i što se očekivalo. Nema nikakve sumnje da će njihove nove igre na kojima rade biti svojevrsni hitovi.

Izvor: Gamespot

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here