Diablo dolazi na Nintendo Switch , gejmeri presrećni

0
763

Novi Diablo se sprema za Nintendo Switch

Diablo dolazi na Nintendo Switch. Blizzard na Tviteru ranije ove nedelje podelio video sa demonskim tematskim noćnim svetlom koji je uključen i isključen. Tvit je imao i deo pesme “Sweet Dreams”. Naravno, zato što je u pitanju Diablo i zato što noćna lampa bukvalno ima prekidač za uključivanje / isključivanje, ljudi su pretpostavili da je ovo Blizzardov pametan način da namigne korisnica i time im stavi do znanja da je Diablo spremio ovaj hit i za Nintendo Switch.

Ovaj tvit je doneo dosta online diskusije. Kada je odgovarao na pitanje, portparol Blizzarda je putem e-maila rekao za sajt Poligon da je ovo trebalo da bude zabavan tvit. “Uveravamo vas da nismo toliko pametni”, rekao je potparol, dodajući da nemaju šta da objavljuju.

Diablo dolazi na Nintendo Switch , ostaje da sačekamo potvrdu ove informacije

Namerno ili ne,ovaj tvit je naterao ljude da pričaju o ovome i to je dobra stvar. Nintendo ima reputaciju family-friendly brenda. To znači da sadržaji u kome preovladjuje mnogo nasilja ne može da dodje na ovaj sistem. Taj mentalitet se malo promenio sa Switchom, međutim, kako su tradicionalno nasilni naslovi poput Doom i Wolfenstein stigli na ovu ručnu konzolu.

Nintendo Switch igre ispod 10 dolara

Blizardov najnoviji ulazak u franšizu lansiran je pre skoro šest godina. Diablo III je u početku bio ekskluziva za PC računare. Pre nego što je pronašao put do Xbox 360 i PlayStation 3 u 2013 i stigao na konzole tekuće generacije u septembru 2014. Blizzard je prošle godine dodao novu klasu , Necromancer.

Izvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here