Devojke u esportu od kojih zastaje dah

0
946

Devojke u esportu od kojih zastaje dah . Igranje video igrica više nije rezervisano samo za muškarce. Od skoro se može videti dosta devojaka koje se pojavljuju na esport turnirima. U Srbiji to još uvek nije slučaj, bar ne u velikoj meri ali se nadam da će se stvari promeniti u bliskoj budućnosti. Pa da počnemo…

Pročitajte još : Kako se esport menjao kroz godine


5.Rachel ‘Seltzer’ Kuirico

Rachel ‘Seltzer’ Kuirico je bivša profesionalna igračica Team Fortressa 2 koja se nekad takmičila na turnirima širom sveta. Nekada je igrala za tim pod nazivom PMS Clan. Seltzer i njen tim su dobili veću pažnju kada su se pojavili u seriji WCG Ultimate Gamer. Može se reći da je ona jedna od prvih ličnosti koja je zamenila video igrice mainstream medijima. Takodje se pojavila i u seriji Good Game.


4.Eloise ‘Eloise’ Tang 

Tang “Eloise” je profesionalna esport igračica koja dolazi iz Kine i koja se takmiči na Hearthstone turnirima. Ona je član tima Tempo Storm koji se sastoji od drugih poznatih takmičara kao što su Gaara Ratsmah, JustSaiyan, Reckful, and Kaldi. Eloise ima reputaciju brzog i duhovitog igrača i ima Twitch nalog koji prati preko 200,000 pretplatnika.

Prvobitno, ova mlada i lepa devojka se takmičila u igri World of Warcraft. Pored toga, Eloise je bila i članica WoW Guild Stars-a ali je 2014. godine odlučila da igra Hearthstone. Tang se priključila američkom timu Tempo Sport kako bi dobila priliku da se takmiči protiv zapadnih protivnika za veći nagradni fond.


3. Julia “Juliano” Kiran 

Julia Kiran je profesionalna esport igračica koja se takmiči u igri Counter Strike GO. Ona je kapiten tima Team Secret i jedan od igrača koji je zaradio najviše novca od igre Counter Strike. Njen tim je osvojio prvo mesto kada je igrala za WeRunThisPlace na turniru u Katovicama 2016. godine. Njen tadasnji tim se pridružio timu Team Secret i prvobitno je bio Dota 2 tim.

Njen tim se sastoji iz sledećih igrača, Ksenia ‘vilga’ Kluenkova, Michaela ‘mimimicheater’ Lintrup, Anna ‘Ant1ka’ Ananikova, and Zainab ‘zAAz’ Turkie.

Julijina strast za igranje igrica je počela sa Super Marijom na Nintendu 64. Medjutim, u tinejdžerskim danima je otkrila Dotu i Heroes of Newerth a počela je da se takmiči u Counter Strike turnirima 2012. godine.


2. Anna ‘Ant1ka’ Ananikova 

Anna “Ant1ka” Ananikova je profesionalna igračica koja dolazi iz Rusije i trenutno nastupa za RES Gaming tim. Trenutno učestvuje u Counter Strike GO turnirima i jedna je od najuspešnijih svetskih igrača u CS:GO sceni. Ana se nekad takmičila za poznatu žensku ekipu Team Secret.


1. Kayo “Kayo Police” Satoh

Kayo “Kayo Police” Satoh je profesionalni Street Fighter igrač, televizijski voditelj i model koji nam dolazi iz Japana. Ona je jedan od najboljih japanskih igrača kada su u pitanju borilačke igre i koja često predstavlja svoje omiljene likove na FGC dogadjajima.

Nadimak Police je dobila posle jedne cosplay žurke gde je bila obučena kao policajac. Igra Street Fighter je bila izuzetno popularna igra u Japanu i Kayo je počela da je igra još kao mlada. Nakon toga postala je TV voditelj i u omiljenoj video igri pobedila najbolje igrače na svetu.

Izvor: TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here