Dead Space preuzmite besplatno na Origin sajtu

0
805

Isprobajte Dead Space potpuno besplatno

Dead Space preuzmite besplatno na Origin sajtu . Posle dosta problema i kritika sa kojim se suočio Electronics Arts a u vezi mikrotransakcija bez kojih niste mogli normalno da igrate igru, sada se odlučio za jedan lep gest. Naime EA je odlučio da ponudi svima besplatno hit igru Dead Space. Potrebno je samo da imate nalog na sajtu Origin i tamo možete preuzeti igru potpuno besplatno.

Silent Hill 2 ima skrivene opcije

Dead Space preuzmite besplatno

Sci-Fi mega hit iz 2008 je najnoviji dodatak EA-u opcije “On the House” (ili u našem prevodu, na račun kuće)gde ovu igru možete da preuzmete. Međutim, nije jasno koliko će dugo trajati ova promocija, tako da biste verovatno trebali da je preuzmete što ranije.

Dead Space preuzmite besplatno na Origin platformi

Dead Space, napravljen je od strane Visceral Games. To je sigurno jedna od boljih horror igara napravljenih u poslednjoj deceniji, tako da je oživljavanje na besplatnoj platformi najverovatnije katalizator da bi se ljudi upoznali sa EA Originom platformom.

U ovoj igri ste u ulozi Isaac Clarke, inženjera zarobljenog u prostoru koji je prisiljen da se bori protiv Necromorfa, improvizovanim oružjem napravljenim od iskopane rudarske opreme. Igra je stvarno odlična i jedna je od klasika svog žanra. Sada je dobijate besplatno pa ako je niste probali, evo odlične prilike. Isprobajte je, nemate šta da izgubite

Izvor: Tweaktown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here