Dark Soul Remastered za Nintendo Switch

0
762

Dark Soul Remastered za Nintendo Switch . Bandai Namco je ne tako davno predstavio Dark Soul Remastered za Nintendo Switch. Sada je jedan bloger ,Adrian Alucard, predstavio snimke ekrana iz igre i sa PC računara i sa popularne ručne konzole koja nam dolazi iz kompanije Nintendo. Ovo Vam pruža priliku da uvidite razlike izmedju Nintenda Switch i PC konfiguracije. 

DArk Soul Remastered

Bandai je ovo remasterizovano izdanje najavio na sledeći način ” Dark Soul Remastered je razvijen od strane FromSoftware Inc. Ova igra omogućava igračima da istraže revolucionarnu drevnu zemlju Lordana u kojoj ćete sresti akciju koju niste nikada videli ranije”.

Dalje se nastavlja ” Iskusite bogat svet DARK SOUL igre u visokoj 4K rezoluciji sa 60 FPS-a kada igrate na Playstation 4 Pro konzoli, Xbox One X ili PC računaru. Takodje rezolucija od 1080p i 30 FPS je dostupna kada igru igrate na Nintendo Switch konzoli i u TV modu. Od početničkih koraka pa sve do apsolutnog majstora, igrači će graditi svoje likove strateškim prilagodjavanjem i borbom sa zastrašujućim neprijateljima. Tu je naravno i istraživanje lokalnih mesta i nabavljanje što veće kolekcije oružja, oklopa i magijskih čarolija koji že Vam zatrebati skoro na svakom ćošku”.

Baš na ovaj način je najavljena ova igra. Dole u nastavku pogledajte razliku izmedju PC verzije i verzije dostupne za Switch.

Dark Soul Remastered za Nintendo Switch u poredjenju sa PC verzijom

Snimak ekrana napravljen na PC računaru
Ista lokacija, snimak ekrana napravljen na Nintendo Switch konzoli

Idemo dalje…

Snimak ekrana napravljen na PC konfiguraciji
Ista lokacija, snimak ekrana napravljen na Nintendo Switch konzoli

Izvor : Tweak Town

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here