Crash Bandicoot se vraća 2019 i to u triologiji

0
779

Crash Bandicoot – Omiljena igra ponovo dolazi na konzole

Crash Bandicoot se vraća 2019. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je bio veliki uspeh za izdavača Activision i PlayStation 4. Prodat je u više od 2,5 miliona primeraka i postao jedna od najuspešnijih remasterizovanih igara svih vremena. Ovaj uspeh nije bio uzaludan jer Activision ima planove za Crash koji uključuju novu igru u ne tako dalekoj budućnosti.

Korisnici na gejmerskom forumu ResetEra otkrili su da je Evropska merchandising kompanija GB Eye otkrila nove detalje o Crash Bandicoot-u. Prema rečima menadžera za licenciranje Mak Arguile, Activision planira da objavi novu igru u seriji Crash Bandicoot u 2019. godini. Planovi su tu i za Crash Bandicoot koji će izlaziti i u narednih pet godina.
Ovo bi predstavljalo ogromno iznenadjenje za ceo serijal imajući u vidu da nije puštena na konzole od Mind Over Mutant iz 2008. godine.

PC i Nintendo Switch

Ali nova igra nije jedina nova stvar koju je GB Eye otkrio u izveštaju. Activision takođe očigledno planira da ponudi N.Sane trilogiju i za PC i za Nintendo Switch 2018. godine. U ovom trenutku nije spomenuta verzija te igre za X box

Crash Bandicoot se vraća 2019

Crash nije previše izlazio na Nintendo konzolu ali igricama se pojavljivala na Game Boy Advance, DS, GameCube i Wii, ali nekako Crash je uvek povezivan sa PlayStation-om. Prvobitno je igricu napravio Naughty Dog, studio koji je razvio PlayStation ekskluzivu Jak i Daxter i Uncharted seriju, kao i The Last of Us.

Piraterija dobija još jedan udarac

Activision takodje ima u planu da oživi i Spyro serijal. Ljubičasti zmaj je uglavnom bio u drugom planu pored igre Skylandersa, mada se i za Spyro moze reći da je fenomenalna igra. Nismo videli tradicionalnu Spyro igru od Legende o Spyrou: Dawn of the Dragon 2008 u kojoj su glas dale neke poznate Holivudske face kao što su Ilajdza Vud, Vejn Brejdi, kristina Riči , pa čak i Geri Oldman .

Ostalo je da se sačeka ta 2019 godina pa da ponovo uzivamo u ovoj ludoj avanturi

Activision

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here