Burnout Paradise Remastered dolazi na PS4 i XBox

0
817

Legendarna voznja dobija svoje remasterizovano izdanje

Burnout Paradise Remastered dolazi na PS4 i XBox. Deceniju nakon prvog objavljivanja, Criterionov mega hit Burnout Paradise dobija remasterizovano izdanje na PlayStation 4 i Xbox One. Danas je EA najavio novu verziju igre koja će biti obnovljena. Ona će uključivati sve dodatne sadržaje Paradise-a. Takodje će imati tehničke nadogradnje kao što su poboljšani vizuelni izgled i 4K podrška za one sa PS4 Pro ili Xbox One X konzolama .

 

Burnout Paradise Remastered možete igrati i na PS4

Ovaj naslov prvi put je objavljen 2008. godine. Paradise je bio veliki izlazak za ovu seriju koja se prethodno fokusirala na sudaranje i trikove. Ovi aspekti su i dalje bili prisutni u ovoj igri , ali je igra takođe dala igračima ogroman svet za istraživanje. Na neki način, to je bila igra ispred svog vremena, jer su otvoreni svetovi postali standard skoro za sve zanrove video igara.

Ripple saradjuje sa Western Unionom

Ovaj remasterizovan Paradise, takođe i nažalost, izgleda da bi mogao da bude zadnji u ovoj franšizi. U poslednjoj deceniji se nije mnogo pričalo o ovom naslovu, a Criterion je pomerio svoj fokus. Nakon što je neko vreme radio na serijalu “Need for Speed”, studio je nedavno dao doprinos za EA Star Wars Battlefront II.

Izvor:TheVerge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here