Black Ops 4 je novi nastavak popularne igre

0
1012

Black Ops 4 – dolazi

Novi Call of duty je Black Ops 4. Call of Duty je već neko vreme bio u trogodišnjem ciklusu. Infiniti Vard, Sledgehammer Games i Treiarch su pravili CoD igre, a potom ponavljaju ciklus. Treiarch-ov Black Ops 3 je objavljen 2015. godine, Infinite Varfare iz Infiniti Varda objavljen je 2016. godine, a prošle godine smo igrali Sledzhamerov  Call of Duty: VVII. Naravno,to znači da je Treiarch sledeći izdavač. Danas smo saznali da je sledeća igra Call of Duty Black Ops 4 i dolazi na PlayStation 4, Xbok One, PC i Nintendo Switch.

Igra će biti smeštena u realnom vremenu.

Na igri mora dosta da se radi da bi sustigao popularnost Call of duty WWII.Verziju za Nintendo Svitch će raditi razvojni studio koji je upoznat sa franšizom Call of Duty.Verzija igre Switch će sadržati DLC dodatke igre.Insajder gejmerske industrije Marcus Sellars objavio je tvit o igri. Sellars je takodje objavio i da će remasterizovana verzija prvih Dark Soul-a biti prebačena na Svitch kao i najnoviji Nintendo Direct datum. Znači, čovek ima izuzetno dobre insajderske informacije kada se radi uglavnom o gejmerskoj industriji i treba mu verovati.

Far Cry 5 donosi nešto novo

Black Ops 4 i na Nintendu switch

S obzirom na to da se Nintendo Switch prodao u velikom broju i da je nadmašio sva očekivanja, ima smisla da će sledeća Call of Duty biti objavljena i za Nintendo konzolu.   Nadajmo se da će odraditi dobar posao. Što nije bio slučaj sa nekim od prethodnih Call of Duty igara na Nintendo konzolama. Treiarch ima istoriju objavljivanja COD igara na Nintendo konzolama, tako da je ovo jedan očekivan potez tog studija. Nema sumnje da će Black Ops 4 biti jednako dobar kao i Call of Duty VVII. Franšiza očajnički treba da održi korak koji je drugi svetski rat napravio. Jedna stvar je sigurna a to je da će ljubitelji ovog žanra uživati u još jednoj odličnoj pucačini ove franšize. Samo kada bi njihove igre mogle da traju barem malo duže ,što je zamerka mnogih igrača ovog serijala

Izvor:PC world

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here