Besplatne igre za februar na PS plus

0
787

Besplatne igre za februar na PS plus.

Februar je stigao. To znači da će uskoro stići i nove besplatne igre za PS4,PS3 i PS Vita za sve pretplatnike PS Plusa.

Kotlin programski jezik je dostupan za Linux

Besplatne igre su – Knack i Rime

Od 6. februara, vlasnici PS4-a mogu instalirati igre Knack i Rime potpuno besplatno, jedini uslov je da imaju plaćenu PS pretplatu i uzivanje moze da počne.
Knack je igra za PS4 koji je razvio Sony Japan. To je zanimljiva platformska igra, koja je ekskluzivno radjena za PS4 konzolo. Planetu je napala horda goblina, a samo jedan jedini heroj može da spasi planetu i  čovečanstvo. Igra je rađena od strane poznatog gejmerskog dizajnera Marka Cerny-ja. Knack uz pomoć misteriozne relikvije iz davne prošlosti uspeva da se transformiše u mašinu za rušenje svega pred sobom.

Rime je prelepo uradjena akciona avanture sa dosta zanimljivih salgalica. Naoružani svojim umom i voljem morate istražiti zagonetno ostrvo, doći do vrha kule i otključati dobro čuvane tajne.

Tu je nešto i za PS3

Vlasnici PS3-a će dobiti platformu Spelunker HD i rpg igru Mugen Souls Z. Na kraju tu su i vlasnici PS Vita koji besplatno dobijaju 2D igre Metroidvania  i taktički RPG Grand Kingdom. Kao dodatnu pogodnost PS Plus pretplatnici takođe mogu kupiti ekskluzivnu Starblood Arena PSVR za mnogo nižu cenu a samo do 6. marta.

Izvor:Playstation

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here