Razer tastatura BlackWidow Ultimate

0
1073

Razer predstavio još jednu BlackWidow tastaturu

Razer tastatura BlackWidow Ultimate. BlackWidow je proizvod koji izgleda da ima baš dosta verzija. Ovaj specifičan model (sa ponovo istim nazivom) je jedan od najnovijih i dolazi sa mehaničkim prekidačima, zelenim pozadinskim osvetljenjem (ne RGB) i novom mogućnošći- otpornost na prašinu i vodu.

Izgleda da je na tome novi fokus jer smo nedavno videli Treasure Gram SE Spectrum i Corsair K68 RGB, koji oba imaju Ingress Protection (IP) rejting kako bi označili određeni nivo zaštite od predmeta i tečnosti. Ova Razer tastatura ima IP54 rejting. Druga cifra je ono što označava tečnu zaštitu, koja je definisana kao: “Prskanje vode prema kućištu iz bilo kojeg pravca neće imati štetnog dejstva na ovu tastaturu”. Ovo zvuči kao da bi je trebalo zaštititi od prosipanja pica , a to je veći rejting od IP32 koji nosi Corsair tastatura.

Razer se ne hvali kako je BlackWidow Ultimate vodootporan. Osim što kaže da je modifikovao dizajn tastera. Ne postoji zaštitna gumena membrana kakva je na tastaturi Corsair, tako da možemo samo pretpostaviti da je postigao čvrsto zaptivanje oko tastera. Tasteri prelaze kroz ravnu, zelenu ploču koja se naginje nadole, a na prednjoj strani treba da budu i neke rupe za drenažu, tako da bi to trebalo pomoći i za brzo ispuštanje vode.

Razer Blackwidow Ultimate – kvalitet izrade

Kvalitet izrade je pristojan. Mat, blago teksturisana crna plastična kutija čini jak prednji sloj, a BlackWidow Ultimate je otporan i na savijanje, iako je Corsair’s K68 RGB u tom domenu pobedio. Gumeni kabl je sigurno pričvršćen za leđa, a na donjoj strani dobijate gumu, uključujući i na vrhovima zadnjih nogu.

Ova tastatura je dostupna samo sa Razerovim zelenim prekidačima. U svakom slučaju, kucanje i igranje na ovim tasterima je stvarno udobno i dobro. Ovi tasteri su možda i prilično glasni, što se možda neće nekoma svideti. Svaki prekidač uključuje zelenu LED diodu na vrhu, koja sija kroz gornji deo. Razer osigurava da su glavni simboli vrhunski gravirani kako bi se osiguralo da što više svetlosti prođe kroz njih. Međutim, svi sekundarni / niži simboli se štampaju pre nego što su urezani, tako da ne upaljavaju. Ovo izbegava nejednakost osvetljenja, ali je nemoguće učiniti da tastaturu malo teže koristitimo u mraku.

Best Buy izbacuje Huawei proizvode

Sjajni plastični deo u gornjem desnom uglu su indikatori zaključavanja, indikator načina igranja i makro simbol na licu, od kojih svi svetle zeleno osim drugog, koji svetli crveno (samo kada se koristi). Logotip tri glave zmije ispod donjeg reda tastera takođe dobija sopstvenu zelenu LED rasvetu.

Izvor:Bit-Tech

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here