PowerColor Red Dragon RX Vega 56 dolazi krajem marta

0
1174

Nova Power Color grafička je pred vratima

PowerColor Red Dragon RX Vega 56 dolazi krajem marta. Power Color je predstavio najnoviji dodatak svom asortimanu RX Vega grafičkih kartica. Najavljujući dostupnost nove grafičke kartice Power Color Red Dragon RX Vega 56 za nešto više od nedelju dana 28. marta 2018. Nažalost, cena još uvek nije potvrđena. Možete očekivati da će dopuniti već uspešne kartice Red Devil Vega.

Kao što ste možda već pretpostavili pod imenom, grafička kartica pokreće AMD-ova arhitektura VEGA koja omogućava vlasnicima visoku rezoluciju zahvaljujući grafičkom procesoru od 1478Mhz, dok je 800MHz na 8GB 2048Bit memorije HBM2.

Bitkoin rudari kupili grafičke kartice za 776 miliona dolara

PowerColor Red Dragon RX , GPU ostaje hladan kao led

Da bi GPU ostao hladan, kartica je opremljena sa tri sistema za hlađenje ventilatora. I pametnim dizajnom toplotne cevi sa rebrima, kako bi se buka zadržala na minimumu. Čak i dok je GPU pod intenzivnim opterećenjem. Pored toga, za ultra tiho igranje igara, PowerColor je opremio i karticu sa bios prekidačem. Omogućavaju vlasnicima da brzo pređu sa overclockinga u tihi način rada, tokom kojeg kartica postaje nečujna čak iu ekstremnim situacijama u igri kaže PowerColor. Za više informacija i pune specifikacije idite na zvaničnu PowerColor veb lokaciju, ispred grafičkih kartica dostupnih kasnije ovog meseca 28. marta 2018.

Izvor:GeekyGadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here