Swype tastatura prestaje sa podrškom

0
897

Odlična tastatura odlazi u istoriju

Swype tastatura prestaje sa podrškom. Možda je vreme da pronađete novu tastaturu ,ako i dalje koristite Swype nakon svih ovih godina. Swype matična kompanija ,Nuance je rekla za XDA Developers da je razvoj Swype tastature sa Dragon Dictation za Android prekinuta. Nema više budućih ažuriranja, nema više novih mogućnosti – tastatura je očigledno mrtva. Dalje, publikacija je takođe našla post na Nuance-ovom ZenDesk-u od početka februara, najavljujući da kompanija takođe ubija Swype za iOS i da više neće biti dostupna u App Store-u za preuzimanje.

Najbrži auto na svetu je Aspark Owl

Najava Nuance-a odgovara onome što je kompanija rekla Redditoru koji se požalio zbog pada tastature na modelu Pixel 2 nakon restartovanja. Korisnik je objavio odgovor kompanije na Redditu, koji glasi:

“Ipak, tužno je objaviti da se Swype + Dragon za Android suočio s krejem razvoja. Evo izjave kompanije Swype Product Team:

Nuance više neće ažurirati Swype + Dragon tastaturu za Android. Žao nam je što napuštamo poslovanje sa tastaturom, ali je ova promena neophodna da bismo mogli da se usredsredimo na razvoj naših AI rešenja.”

Swype tastatura se menjaju za AI tehnologiju

Izgleda da Nuance napušta potrošačku firmu za tastature i koncentriše sve svoje napore na svoje AI tehnologije za preduzeća. Nuance već nudi Dragon glasovna rešenja za medicinske stručnjake sa dovoljnim medicinskim rečnikom kako bi im omogućili da uzimaju tačne napomene. Takođe se traži da ubedi proizvođače automobila da koriste Dragon kao govorni asistent u vozilima.

Izvor:TechRadar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here