SuperSu Pro – odlična aplikacija za rutovane telefone

0
1506

Izbrišite preinstalirane aplikacije sa Android telefona 

SuperSu Pro – odlična aplikacija za rutovane telefone . Da li znate nešto više o aplikaciji SuperSu Pro? Velika većina Android korisnika zna šta je SuperSU aplikacija ili čemu ona služi. Možemo reći da je SuperSu Pro najbolja aplikacija za rutovane telefone. Kratko i jasno. Ona donosi najbolje alate za rutovane telefone. Uz to, možete pristupiti i naprednim sistemskim datotekama na Android telefonu. Iza ovog program stoji Chainfire team. Evo šta sve možete da uradite sa SuperSu Pro.

Šta je Android Go i kako funkcioniše

Šta sve može SuperSu Pro ?

U svakom slučaju, morate prvo da imate neko malo znanje o rutovanju pre nego što počnete da koristite ovu aplikaciju. Rutovanje mogu opisati kao otključavanje uredjaja da možete da pristupite svim datotekama i izbrišete preinstalirane aplikacije. To je samo jedan bitan deo prednosti rutovanja. Drugim rečima, rutovanje pomaže u personalizaciji Android uredjaja. Naravno, rutovanje možete uraditi i na tablet uredjajima i potom korisiti SuperSu. Dakle, uz rutovan uredjaje dobijate pristup apsolutno celom uredjaju i sve možete modifikovati po svojo želji, što je odlično.

Napredne funkcije SuperSu Pro-a

  • potpun pristup kompletnom sadržaju na telefonu
  • zaštita aplikacije pinom
  • brisanje preinstaliranih aplikacija
  • podešavanje svake aplikacije ponaosob
  • omogućavanje OTA
  • možete jednostavno da odobrite / odbijete root aplikaciji u određenom vremenskom periodu.

Instalacija SuperSu aplikacije

1. Preuzmite SuperSU Pro besplatnu verziju na Vaš Android uređaj preko ovog linku

2. Instalirajte potom SuperSU Pro na Android telefonu.

3. Restartujte uređaj.

4. Nakon pokretanja SuperSU Pro-a možete pristupiti vašem Android uređaju u potpunosti.

5. Uživajte u novim performansama Android uređaja.

Eto dragi posetioci, to je to vezano za ovu aplikaciju. Na Vama ostaje da ako već imate rutovan uredjaj, da probate SuperSu Pro i vidite šta on donosi. Ako ništa drugo bar ćete se rešiti dosadnih aplikacija koje dolaze uz nov uredjaj a ne možete ih obrisati bez rutovanja telefona. Sve u svemu, korisno i besplatno. Idealan spoj za svaki Android uredjaj, bilo telefon ili tablet.

Izvor:Medium

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here