Šta je Vero aplikacija? Kome je ona namenjena?

0
1097

Vero , nova aplikacija za umetnike

Šta je Vero aplikacija? U poslednjih nekoliko dana nova aplikacija za društvene medije dospela je na vrh grafikona besplatnih aplikacija. Vero je nova socijalna mreža koja je pomalo Facebook, Tviter i Instagrama koji su se pretvorili u jedno.

Kako isključiti online status na Instagramu?

Vero je na tržištu već tri godine. Medjutim ,nedavno su određeni vlogeri i instagram zvezde krenuli da objavljuju svoje priče na aplikaciji Vero. Ovo je izazvalo neverovatan porast broja korisnika što je potom izazvalo preopterećenje servera i ova društvena mreža nije mogla da radi u pojednim trenutcima.

Šta je Vero aplikacija? Da li može da ugrozi Instagram

Iako ima baš dosta sličnosti sa Instagramom, razlike su ono što stavlja Vero na radar:

vest je raspoređena hronološki, a ne algoritamom;
bar trenutno nema reklama;
a takođe možete objavljivati statusne tekstove, linkove i muzičke preporuke.

Ako je vaš problem sa bilo kojom od pomenutih aplikacija, reklama ili činjenica da ćete videti post star 20 dana od istih dvanaest ljudi, čak i ako pratite 200, tada ste vrsta osobe koju Vero pokušava da preuzme za sebe.

Pretpostavlja se da će aplikacija biti besplatna za prvih miliona korisnika, a svi koji se registruju posle toga morati će da plate pretplatu. Uzimajući u obzir da je aplikaciju stvorio milijarder, siguran sam da će tako i ostati.

Pored toga, neki od ljudi koji su reklamirali svoje Vero profile takođe su rekli da je njihov glavni razlog za pridruživanje ovoj aplikaciji samo da rezervišu njihova imena.

Ko je vlasnik Vero aplikacije?

Vero aplikacju je napravio Ayman Hariri,  libanski milijarder koji je sin bivšeg premijera Libana i polubrat trenutnog premijera zemlje.Vero je pokrenut u 2015. godini kao alternativa Facebooku i Instagramu, Vero je prošle nedelje stekao ogromnu popularnost. Pa je postalo najpopularnija besplatna aplikacija u Apple App Store u utorak.

Njegovo bogatstvo je procenjeno na 1,33 milijarde dolara, kaže Forbes.

Uprkos sve većoj popularnosti,na Apple App Store trenutno ima 2,1 od 5 zvezdica, a korisnici se žale na greške aplikacije , među ostalim pritužbama.

Izvor: TNW

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here