Kako naučiti crtanje uz mobilni telefon

0
904

Aplikacija za sve koje žele da nauče da crtaju

Kako naučiti crtanje uz mobilni telefon? Za neke ljude crtanje dolazi kao deo prirodnog talenta. Ali, ako ste nešto poput mene, tvoji crteži izgledaju u najmanju ruku smešni. Ali ako želite da naučite da crtate,postoji jednostavno rešenje. Skiniti SketchAR aplikaciju koja koristi veštačku inteligenciju (AI) koja ima za cilj da vam pomogne da postenete bolji umetnik bez obzira na trenutnu veštinu.

Aplikacija za špijuniranje dece – Phonty

Ideja je prilično jednostavna: na parče papira nacrtajte nekoliko znakova plus, a zatim usmerite kameru Vašeg smartfona na njega.

Odatle se možete kretati kroz tačku po tačku koji vam pomažu da naučite da povezujete slobodni prostor sa sledećim slojem crteža. Prilično je intuitivan, a prekrivač čini da se oseća kao da crta na papiru za praćenje, već sa povećanom stvarnošću.

Kako naučiti crtanje , odlična aplikacija za početnike

Da bi to postigli, programeri su morali da shvate kako da prevaziđu različite probleme. Na primer, kada osoba crta, često njegova ruka blokira kameru.Developeri su o tome pisali i sledeće na njihovom blogu:

Algoritam uči kameru da razlikuje sve što vidi. Na primer, pozadina je odvojena od ruke, ruke iz njene senke itd.

Nedavna ažuriranja aplikacije, pored boljeg učenja veštačke inteligencije, uključuju i “Sketch AR School”, odličan pristup tutorijalu koji sadrži nekoliko crteža za korisnike koji će pokušati da ih nacrtaju.

Najbolje od svega, Sketch AR je dostupan za preuzimanje besplatno na oba operativna sistema iOS i Android uređaja. Takođe je dostupan i na Microsoftovoj Hololens platformi za programere.Linkovi za skidanje aplikacije su dole

Za Android sistem SketchAR možete skinuti ovde

Za iOS sistem SketchAR možete skinuti ovde

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here