PUBG na mobilnom telefonu , isprobajte što pre

0
1081

PUBG je stigao za Android i iOS

Igrajte PUBG na mobilnom telefonu. Tokom poslednjih nekoliko mesecisvedoci smo borbe za svakog igrača, uz popularne naslove Fortnite i PlayerUnknown’s Battlegrounds, koji zauzimaju značajno mesto u životu prosečnog gejmera.I sada je konačno stiglo, igrajte PUBG na mobilnom telefonu. PUBG je zvanično stigao na iOS i Android uređaje.Bez obzira da li posedujete najnovije i najbolje telefone ili nešto starije, sada možete preuzeti ovu igru i počnete da igrate ovu mega popularnu igru. Poligonova novinarka Charlie Hall, koja je testirala ovu igru, rekla je da odlično radio na iPhone 6S modelu. Oni koji su igrali PUBG na novijim iPhone ili Android uređajima imaju slična iskustva.

PUBG je sada jedna od najpopularnijih online multiplejer igara. Naslov, koji je već dostupan na računaru i Xbox One konzolama, šalje vas na ostrvo sa 99 drugih igrača.Kada ikočite iz avion, opremljeni ste samo sa odećom na sebi.I odmah kreće akcija .

Kako instalirati PUBG na mobilnom telefonu

Link za preuzimanje PUBG igre za iOS uredjaju je ovde

Link za preuzinanje PUBG za Android uredjaje je ovde

Ako brzo sletite na zemlju, verovatnije je da ćete pronaći oružje i krenuti da elimišete  ostale igrače. Ako Vam je za sletanje potrebno više vremena, možda ćete naći savršeno mesto za sletanje, ali rizikujete da Vas ubije jedan od vaših konkurenata. Kada ste na zemlji, morate pronaći naoružanje i preživeti svoj put do kraja, gde ćete, ako ste poslednja osoba, dobitnik ste pileće večere.

PUBG ima preko 26 miliona igrača

Iako je igrica već mesecima radila dosta dobro na višem nivou hardvera, Hall je rekao da je to dobro iskustvo za igranje na mobilnim uređajima. Iako PUBG nije bio inicijalno dizajniran za ekrane osetljivog na dodir, kontrole su dobro prikazane na ekranu, prema Hallu. Zapravo, kontrole su baš slične Minecraft-u na iPhone-u ili Android uređaju. Na kraju, PUBG na mobilnim uređajima zvuči kao pobednik. I najbolje od svega, besplatno je, pa ga možete skinuti i pokušati bez ikakvog rizika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here