Google gasi Google now launcher , zašto je to tako

0
946
Melbourne, Australia - May 23, 2016: Close-up view of Google apps on an Android smartphone, including Chrome, Gmail, Maps.

Google now launcher odlazi u istoriju

Google gasi Google now launcher. Početkom prošle godine Google je najavio da će ugasiti Google Now Launcher. Popularan i pouzdan, jednostavan launčer koji je ponudio čist dizajn i brz pristup popularnim Google uslugama. Više od godinu dana kasnije, poslednji dani ovog launšera su stigli.

Prema portalu Android Central, Google launčer trenutno pokazuje nekompatibilnost sa širokim spektrom uređaja koji su prethodno radili sa ovom aplikacijom. Iz nekog čudnog razloga, lanser trenutno radi samo sa BlackBerry KEYOne modelom, dok su ostali popularni uređaji ostavljeni sa strane.

Stvari koje možete da nadjete na Dark webu

Google gasi Google now launcher, nadjite alternativu

Kada je pokrenut, Google Now Launcher je radio sa uređajima koji su pokretali Android 4.1 i noviji, pružajući korisnicima brz pristup fidu za Google now. Srećom, Android korisnici imaju puno odličnih launčera za zamenu, uključujući Nova Launcher, koji je prilično dobro prihvaćen.

Ako trenutno koristite ovaj launčer, ništa se neće promeniti. Možete ga koristiti kao do sada. Međutim, ako pokrenete nadogradnju svog telefona, moraćete da pronađete alternativu.

Izvor: Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here