Google Duo donosi video poruke i to nije sve

0
951

Duo mesindžer sve bolji i bolji

Google Duo donosi video poruke. Duo sada omogućava korisnicima da pošalju video poruke. Objava na Google blogu kaže da je nova funkcija počela 7. marta i trebalo bi da bude dostupna širom sveta u narednih nekoliko dana.

Google Lens i na Iphone telefonima i tabletima

Korisnici će moći da šalju jedni drugima video poruke do 30 sekundi jednostavnim dodirom na dugme “ostavi video poruku” koja se pojavljuje dok zvoni video poziv. Takođe će biti opcija da napustite govorni poziv ako vam se sviđa, a pozivaoci mogu pregledati i prepraviti video pre slanja.

Video će se pojaviti za osobu koja primi poziv pored imena kontakta koji ga je poslao. Oni mogu tada samo dodirnuti “play” da video krene.

Google Duo donosi video poruke , ima end-to-end enkripciju

Prema Google-u, video poruke koje se šalju koristeće ovu novu uslugu imaju end-to-end enkripciju i brišu se dan nakon prvog slanja. Iako će korisnici imati mogućnost da sačuvaju sve video snimke koje žele da zadrže.

Google Duo je konstantno razvijao nove funkcije od kada je pokrenut u 2016. Samo prošlog meseca, Google je konačno dodao podršku za više uređaja za ovu aplikaciju, dok su tvitovi jednog od vodećih inženjera aplikacije ukazali na to da će uskoro biti dodati i grupni pozivi i poboljšani zvuk.

Ako želite da testirate ove nove funkcije, pređite na Google Play da preuzmete Duo i vidite šta sve donosi novo.

Google Duo možete preuzeti ovde

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here