Datally aplikacija koja štedi Vaše megabajte

0
940

Uštedi Vaše megabajte

Datally aplikacija koja štedi Vaše megabajte. Svima nama se dešavalo da na kraju meseca ostanemo bez megabajta iz paketa koji nam daje mobilni operater na korišćenje. Na tržištu postoji dosta aplikacija koje rešavaju ovaj problem i pomažu nam da na racionalan i pametan način koristimo svoje mobilne podatke. Uzimajući u obzir činjenicu da postoji dosta aplikacija na svakom telefonu koje koriste naš internet saobraćaj u pozadini a takodje nam i crpe bateriju mi Vam ovde predstavljamo jednu aplikaciju koja je kao stvorena za ovaj slučaj.

Kako osloboditi memoriju na Android telefonu

Datally je aplikacija koju je napravio Google kako bi pomogao Android korisnicima da uštede na mobilnim podacima. “Ova aplikacija blokira pozadinsko trošenje podataka i omogućava vam da kontrolišete koje aplikacije mogu da koriste podatke.” Takođe vam pomaže u pronalaženju WiFi mreža u Vašoj blizini i omogućava vam da znate kako su drugi korisnici ove aplikacije ocenili tu WiFi mrežu pre nego što se povežete.

Kada instalirate Datally, morate podesiti aplikaciju. Ova aplikacija koja je veoma direktna, koja ima klizno prebacivanje “Data Saver On / Off” na vidljivoj strani na početnoj stranici.

Datally aplikacija – podešavanje

Ako želite da upravljate aplikacijama koje mogu da koriste mobilne podatke, jednostavno morate da dodirnete dugme “Upravljanje podacima” (manage data) na početnoj stranici, a zatim dodirnite ikonu zaključavanja pored aplikacija koje želite da onemogućite.

Da biste pronašli WiFi mreže u blizini, potrebno je da dodirnete dugme “Pronađi Wi-Fi” (Find Wi-Fi) na početnoj stranici aplikacije. Zatim ćete dobiti listu WiFi mreža blizu vas, koliko daleko su oni sa vaše lokacije, bez obzira da li je potrebna lozinka ili veb login. Palac podignut gore ili dole označavaju rejting korisnika za tu mrežu.

Datally će Vam čak i dati podatke o korišćenju podataka u realnom vremenu dok koristite aplikacije na vašem telefonu.
Ako ste probali ovu aplikaciju,možete nam u kometarima napisati Vaše mišljenje o njenom radu.

Link za instalaciju ove aplikacije je ovde

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here