Aplikacija za špijuniranje dece – Phonty

0
1102

Odlična Android aplikacija za praćenje i prisluškivanje

Aplikacija za špijuniranje dece – Phonty . Danas je postalo veoma važno da vodite računa o onlajn aktivnostima svoje dece kako biste ih zaštitili od internet zlostavljanja. Internet se brzo razvija a samim tim mladja generacija je sve više uključena u onlajn aktivnosti. Dakle, potrebno je da pratite šta deca deca rade na mreži. Postavlja se pitanje kako da pratite aktivnosti Vaše dece na internetu?

Jedno od najboljih rešenja za ovaj problem je Phonty Phone Tracker. Ukratko, Phonty je aplikacija za špijuniranje ili praćenje mobilnih telefona, bez obzira da li špijunirate dete ili bračnog partnera. Dostupan je sa puno efikasnih funkcija što omogućava da preuzmete kontorolu nad čitavim mobilnim telefonom. Evo da vidite ukratko kako to radi.

Android P će nositi naziv Android Pistachio

Aplikacija za špijuniranje dece – Phonty

Phonty

Napredne funkcije Phonty aplikacije

Čitajte SMS poruke i pregledajte četovanje

Pratite sve dolazne i odlazne poruke jednim klikom. Phonty Vam olakšava da pregledate poruke koje Vaša deca šalju drugima kao i poruke koje dobijaju od drugih. Takođe Vam omogućava da pratite i iMessages. Uz to još možete da pratite primljene i poslate poruke preko Vibera,WhatsApp, Skype i ostalih servisa vezanih za poruke.

Snimanje poziva i audio okruženja telefona

Još jedna vrlo efikasna funkcija Phonty aplikacije koja Vam omogućava da automatski snimate dolazne i odlazne pozive pametnog telefona koji pratite koristeći Phonty. Ne samo zvuk poziva, već postoji i mogućnost snimanja okolnog zvuka sa mikrofona. Istovremeno možete slušati oba zvučnika. Omogućava vam da pristupite svim pratećim podacima preko kontrolne table bez ikakvih problema.

Pratite GPS lokaciju

Phonty ne samo da Vam omogućava da sačuvate pozive, već i da pratite GPS lokaciju osobe koristeći ovu aplikaciju. Ova napredna funkcija pomaže vam da pregledate istoriju lokacije ili čak možete pratiti lokaciju uređaja u realnom vremenu. Dobićete tačne podatke o lokaciji pomoću ove aplikacije kao i putanju kretanja. Omogućava vam da sačuvate najkraći i najsigurniji put za svoju decu iz škole do ​​kuće.

Pogledajte fotografije i slike

Ova karakteristika Phonty aplikacije je od velike pomoći jer vam pomaže da svoje poslovanje i decu držite dalje od opasnosti. Phonty vam omogućava da pristupite galeriji ciljanog uređaja, dobijete tačnu lokaciju i datum fotografije, a sve to možete učiniti samo sa kontrolne table. Omogućava vam da znate da li vaša deca zloupotrebljavaju kameru telefona ili vaši zaposleni fotografišu poverljive dokumente.

Pregled istorije pregledanja

Sada možete da pregledate istoriju internet pretraživača. Phonty Vam omogućava da proverite i pregledate obeležene i posećene veb stranice u pregledaču ciljanog mobilnog uređaja. Pratite datum i vreme sesije i možete pristupiti svim podacima sa kontrolne table. Ovo će sprečiti vašu decu i radnike da posete bilo koju veb stranicu.

Pročitajte e-poštu

Phonty radi kao odličan email tracker i omogućava vam da čitate sve poslate i primljene e-pošte sa ciljnog uređaja. Pomaže Vam da sprečite decu da gledaju sadržaj za odrasle ili bilo šta što može negativno uticati na njih. Možete proveriti istoriju e-pošte vaše dece i zaposlenih.

Preuzmite potpunu kontrolu

Phonty Vam omogućava da preuzmete potpunu kontrolu nad ciljanim uređajem. Omogućava Vam da blokirate brojeve i veb stranice koje Vi poželite.
Detaljne o ovoj aplikaciji možete pronaći na njihovom sajtu ovde

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here